Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ti kimennétek 1 évre Japánba?

Ti kimennétek 1 évre Japánba?

Figyelt kérdés
Ha lehetőségetek nyílna rá, ki bírnátok menni Japánba egy EGÉSZ évre?
2014. okt. 8. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos. Csak gazdagabb lennék tőle. Megismernék egy számomra teljesen ismeretlen nyelvet, kultúrát és rengeteg embert. Ha lehetőségem lenne rá, biztos kimennék.
2014. okt. 8. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Én hosszabb időre is kimennék :) Ha kapnék ott munkát nem is jönnék vissza
2014. okt. 8. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Mint a szél.
2014. okt. 8. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Egyebkent en is mennek csak nagyon kozeli kapcsolatban allok a csaladommal es 1 evig nem birnam ki nelkuluk. 16/l
2014. okt. 8. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Bah. Olyan nincs. Csinálj annyi programot, hogy ne legyen idõd rájuk gondolni. Én is voltam egy évig cserediák, és soha, egy pillanatig se volt honvágyam.
2014. okt. 9. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem mész el, egy olyan lehetőséget dobsz el magadtól amire mások csak álmodozhatnak.

Egyébként meg csak nyerhetsz vele, szerintem. És persze, hiányozhat a családod meg lehet honvágyad, de emiatt szerintem kár lenne kihagyni. Én biztosan nem tenném.

2014. okt. 9. 06:06
 7/7 anonim ***** válasza:
1 egész életre is kimennék :)
2015. febr. 10. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!