Ez totál normális, vagy benne van a hiba?
Figyelt kérdés
Dániában tanulok szeptembertől, megismerkedtem azóta magyarokkal, ma is volt egy óra, kisebb csapatokba kellett dolgozni, 2 olyan csajjal kerültem össze akik jól eldumálgatnak egymással..én voltam a 3. személy, mivel a tanár engem osztott be hozzájuk, de sokszor érzem azt, hogy ha kérdezek valamit tőlük, mintha teher lenne, és nekik ez olyan könnyen megy, engem meg szinte hülyének néznek, hogy hogy lehet az, hogy én nem értem..
néha olyan jó érzés mástól meg kérdezni ilyenkor, hogy ő érti, és ő is azt mondja, hogy nem...de erre itt nem volt példa mivel ketten elvoltak egymással, és még ha nem is vágta mindegyik a feladatát amiben nem voltak biztosak csinálták, de úgy mintha biztosak lettek volna...
20f
2014. szept. 18. 23:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!