Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » A debreceni egyetemről indulva...

A debreceni egyetemről indulva folytathatom külföldön a tanulmányaimat?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, most érettségiztem, valószínűleg Debrecenbe fogok tanulni (Bsc alapszakot jelöltem). A lehető legtöbb tudást szeretném megszerezni, úgy gondolom, hogy nagyon termékeny időszaknak nézek elébe.

Van lehetőség évközben külföldön tanulmányokat folytatni?

Vagy csak a mesterszakoknál van ilyen lehetőség?

Mindegy hogy melyik országba megyek, mert nagyon szeretem a kihívásokat, a versengést. Melyik tudományterület a felkapottabb? Hol tudnék jobban érvényesülni?

(a normális és hasznos válaszokat köszönöm)

2014. júl. 12. 19:18
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Ez összetettebb dolog azért, függ attól, hogy milyen szakra jelentkeztél, hiszen csak ehhez a szakhoz kapcsolódóan tudsz jelentkezni külföldi tanulmányutakra, persze ha azon az egyetemen, ahová mész van erre lehetôség. Innen következik egyenesen, hogy egyeteme válogatja. Általában mindenhol van Erasmus program, mellyel tudsz külföldön tanulni max. 2 félévet. Ehhez azonban általában 2 félévet el kell végezned elôször itthon. De ha felvesznek, -és kívánom, hogy legyen így- akkor mindent meg tudsz kérdezni az iskola Tanulmányi Osztályán.

2014. júl. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!