Akik tudnak franciául, segítenének?
Itt van néhány egyetem honlapja és nekem a tandîjat kellene tudnom,de még nem tudok olyan jól franciàul,szòval kellene segîtség:
Elöre is köszònöm,márt egy is nagy segîtsèg lenne
a keresőbe ezt írd be:(les) frais de scolarité = tandíj
2. linknél itt vannak díjak: [link]
az 1.nél lehet angol nyelvet választani de azért linkelek valamit, amit találtam itt: [link]
Itt megtalálható a diákok éves költségvetései, nemtudom hogy a tandíj igazából ott benne van e vagy hogy ez hogy van:/
a 3. pedig nem tölt be :/
Csak 4 évig tanultam franciát kötelező jelleggel
Azért remélem segíthettem valamit.
A liégé-i egyetem árai:
Mint EU tagállamból jövőnek, neked 835-850 euro a beiratkozási díj, de az egyéb (bentlakás, sport, étkezés stb.) díjakkal együtt ez 10.000 euróig is elmehet évente, ennek nagy részét a beiratkozásnál kell befizetni.
A többit megnézem később, most el kell mennem.
Itt van egy fórum, ami a beiratkozási- és egyéb díjakról szól. Ha van ösztöndíjad - és az Erasmus általában azzal jár - akkor nincs pl. beiratkozási díj.
Ahhoz viszont, hogy ezekből az egyetemekből bármelyikre is jelentkezhess, ée kell érned minimum 14/20 pontot francia nyelvből a felvételin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!