Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Akik tudnak franciául, segíten...

Akik tudnak franciául, segítenének?

Figyelt kérdés

Itt van néhány egyetem honlapja és nekem a tandîjat kellene tudnom,de még nem tudok olyan jól franciàul,szòval kellene segîtség:

[link]

[link]

[link]

Elöre is köszònöm,márt egy is nagy segîtsèg lenne

2014. júl. 3. 11:06
 1/5 anonim válasza:
100%

a keresőbe ezt írd be:(les) frais de scolarité = tandíj

2. linknél itt vannak díjak: [link]

az 1.nél lehet angol nyelvet választani de azért linkelek valamit, amit találtam itt: [link]

Itt megtalálható a diákok éves költségvetései, nemtudom hogy a tandíj igazából ott benne van e vagy hogy ez hogy van:/

a 3. pedig nem tölt be :/

Csak 4 évig tanultam franciát kötelező jelleggel

Azért remélem segíthettem valamit.

2014. júl. 3. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

A liégé-i egyetem árai:

[link]

Mint EU tagállamból jövőnek, neked 835-850 euro a beiratkozási díj, de az egyéb (bentlakás, sport, étkezés stb.) díjakkal együtt ez 10.000 euróig is elmehet évente, ennek nagy részét a beiratkozásnál kell befizetni.

A többit megnézem később, most el kell mennem.

2014. júl. 3. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 4. 08:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Ès itt a link még

[link]

2014. júl. 4. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Itt van egy fórum, ami a beiratkozási- és egyéb díjakról szól. Ha van ösztöndíjad - és az Erasmus általában azzal jár - akkor nincs pl. beiratkozási díj.

Ahhoz viszont, hogy ezekből az egyetemekből bármelyikre is jelentkezhess, ée kell érned minimum 14/20 pontot francia nyelvből a felvételin.

[link]

2014. júl. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!