Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Erasmuson tudok olyan helyre...

Erasmuson tudok olyan helyre menni, ahol bsc-s szintű az oktatás, míg én msc-s vagyok?

Figyelt kérdés
Ha minden igaz, ősszel kezdem az msc-t gödöllőn, környezetmérnökin. Már kicsit előre gondolkodtam, és szeretnék kimenni erasmussal külföldre. Van egy hely, ami nagyon tetszik, viszont a képzés szintjénél bsc van. Nekem lesz az elején több bsc-s tárgyam is, mert pótolnom kell több tárgyat is, ezért gondoltam, azok közül megpróbálnék felvenni párat erasmuson. Szerintetek ez így kivitelezhető? Majd meg fogom kérdezni az erasmusos koordinátort, de csak majd ha már felvettek.

2014. jún. 10. 10:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!