Hamarosan külföldre költözünk. Lehetek-e magántanuló? (most 9-edikes vagyok)
Figyelt kérdés
Leérettségizhetek-e? Az 50 óra közösségi szolgálatot teljesíteni kell? Milyen gyakran kell hazajárni vizsgákra?2014. máj. 5. 18:41
1/1 anonim válasza:
Lehetsz. :)
Én is voltam.. de aztán rájöttem hogy jobb itt kint tanulni mert a hazai érettségi szart se ér :D legalábbis itt kint (N.o)
Nekem semmilyen szolgálat nem kellett de én még més kategóriába tartozok úgyhog ynem tudok ebben segíteni .
Viszont mindegy hova mész szerintem elösször nézd meg hogy mit érdemes abban az országban tanulni meg hogy hogy működik az oktatás.. mert ha egy olyan országba mész ahol nem elismert a magyar papírusz,akkor felesleges időt apazrolnod.. meg ha végleg ott maradtok akkor nem annyira ajánlom hogy más nemzetiségű papírokat hozzál abba az országba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!