Kimenjek Amerikába tanulni, vagy ne?
Azért nem szeretném a kilencediket ott kezdeni, mert ugye az már "high school" és eleve nehezen barátkozok, szóval gondoltam még kimegyek azelőtt. De itt jön képbe a felvételi, és az ottani tananyag nem hiszem, hogy megfelel az itteninek, bár a mostani nyelvtan felvételit még én is megtudtam volna írni, legalább 35 pontra. De ha kimegyek, próbálok haladni a magyar anyaggal. Esetleg nem lehet a felvételizésre jelentkezni, és az irásbelire hazajönni? (újabb költségek, bah >.<)
És nyugodtan álmodozok, főleg, mint amerikai állampolgár. :) Tisztában vagyok az engedélyekkel is.
Természetesen tudok angolul, alsós éveim közül is töltöttem kint, pontosan egy évet.
Persze akkor ott volt a család.
És igen, én is nagyon kötődöm hozzájuk, épp ezért vacillálok. Véleményem szerint vagyok olyan talpraesett, hogy kibírjak pár hónapot nélkülük - de hogy egy egész évet? Azt nem tudom.
Egyébként ők is kiakarnak jönni, de még egy évet itthon - Mo.-n - kell tölteni, munka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!