Milyen Kanadában egy gimnázium?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy például Amerikával kapcsolatosan is sok ilyen kérdés van, de sajnos ami engem érdekelne azt nem találtam meg, pedig kutakodtam sok helyen. Egyébként gondolom Amerikában és Kanadában hasonló egy középiskola, bár nem tudom, egyikben sem vagyok érintett. De sok mindent nem tudok... Hány éves kortól kezdődik? Hasonló, mint itt? Hányadikig tart? Az ebédért fizetni kell? Van tanulószoba? Tényleg minden szünet 5 percig tart? Az iskolabusz gondolom nem egy egész iskolát szállít, szóval, milyen sorrendbe megy a gyerekekért/viszi a gyerekeket? Ott is szeptembertől kezdődik, és júniusban van vége egy évnek? Hány évig tart? És akkor itt tagozatok/osztályok sincsenek? Itt is ugyanúgy vannak választható tantárgyak? Ha igen, mik azok? Mik azok, amik kötelezők? Vannak bulik/bálok? Gólyabálok/gólyatáborok vannak, ha igen, ugyanolyanok, mint itt? Minden érdekel a kanadai gimikkel kapcsolatban, ha valaki járt már/tudja milyen, írja le, ha lehet! :)2014. ápr. 5. 16:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!