Ezek az ingyenes egyetemek (jelen esetben SCEDA) mennyire jók?
Nagyon csábítóan hangzik, hogy nem kell x pontú érettségi, meg felső nyelvvizsga meg ilyenek, és hogy olyan szakokra is lehetne menni, amikről csak álmodtam, de valahogy ez nekem nem stimmel. Miért érné ez meg nekik?
Ez a Sceda valami dán egyetemre vinne hát mondhatni ingyenesen (mert azért fizetni kell 1-2 dologért ahogy néztem), de nem tudom érdemes-e belevágni. Valaki?
persze, soha vissza nem térő alkalom.
külföldi környezet, nyelvtudás, önállóság, kapcsolati tőke, hogy csak pár lényeges dolgot említsek.
a jövőbeni munkáltatóid (munkáltatóink) is versenyelőnyként kezelik, hogy a diploma angol nyelven lett megszerezve, ambíciózus emberként könyvel el majd mindenki.
nemtudom, miért éri meg, de jóléti államokról beszélünk, megengedhetik maguknak.
én is beadtam dániába, meglátjuk :D
nektek azóta van már vmi hír, én már igen izgulok, kellene vmi skájp interjú vagy valami?
nektek volt már azóta ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!