Milyenek a középiskolák Angliában?
Szia! Én nem élek kint, de ismerősöm igen. Nos én nem teljesen adnék igazat a második válaszolónak, de mondom, nem élek kint.
Szóval annyi igaz, hogy a színvonal tényleg alacsony. Ismerősünk 6.-kos és a szorzást veszik (szerencsére a komolyabbik felét, nem a 2x2-öt). Kémiát, bioszt, föcit, matekot(!!) igenis tanulnak, de nem annyira keményen mint Mo.-n. A kémia-biosz-föci triót pedig "Science"-nek hívják (gondolom tudsz annyira angolul, hogy tudd).
Valóban játszanak, de nem nyolcadikban. Nyolcadikban igenis tanulnak.
Ott te már középiskolába mennél, mármint már hetedik óta odajárnak a gyerekek (mint Mo.-n a 6+6-os suli).
Kint 16 évesen (úgy tudom 16 évesen) GCSE vizsgát tesznek, ami olyan mint az érettségi, ezután mehetsz dolgozni, college-ba, vagy sixth form-ba. Nézz meg egy weboldalt :)
"béna, semmirekellő, nagypofájú, tudatlan,egyszerű, CSAK A KÜLSŐSÉGEK!!!-féle nem is tudom mik." Kikérem a nevükben. Igenis tudnak, és igenis van normális diák az iskolában - ezt tőle tudom. Ha a lány szimpatikus, akiről beszélt, akkor azzal az iskolával van a baj. Mert lehet, hogy az a suli olyan, de van másik iskola is.
Én nagyon kiszeretnék menni, és csak ajánlani tudom. Talán az oktatás tényleg alacsony, de nekem nagyon tetszik.
Esetleg rám írsz, hogy kimentek-e végül? Mert kíváncsi lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!