Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » S. O. S! HELP! SZTE- Pénzügy...

S. O. S! HELP! SZTE- Pénzügy és számvitellel elhelyezkedhetek külföldön?

Figyelt kérdés

Még ma vagy holnap be kell adnom a jelentkezést,erre a szakra gondoltam,ez még úgy elmegy,a másik választásom az angol-biológia tanár lenne vagy anglisztika,1 év halasztással,amíg leteszem az angol emeltet és jobban belemélyülök.

Szerintetek melyiket éri meg jobban tanulni fizetés és külföldi munkalehetőség céljából?

A tanár talán jobban érdekelne,de a pénzügy és számvitel talán jobban keres. Számomra elég fontos az,hogy eltudjak helyezkedni és normális fizetésem legyen.

Szerintetek? Mi legyen?

2014. febr. 10. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Külföldön vagy akár itthon ha nagyon jó vagy a szakmában el tudsz helyezkedni. De ne a pénz legyen a döntő. Ha szereted amit csinálsz és tényleg jól csinálod akkor az tényleg hozza a pénzt is :)
2014. febr. 12. 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Leginkább a pénzt szeretem. Gondolkodtam még a HR-en is,hát nem tudom,az talán jobban érdekelne,de azt nem nagyon keresik.
2014. febr. 12. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
HR-ben benne van a TB és bérügyintéző. Ilyet még keresnek. De nem ajánlom, hogy az alapján válassz szakot, hogy most mire van kereslet. Én is ez alapján választottam és munkanélküli vagyok amióta végeztem...
2014. febr. 12. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
de ez az emberi erőforrások szak lenne,nem a tb-s.
2014. febr. 12. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
De abban a munkakörben is el tudsz helyezkedni azzal a szakkal. Én erre gondoltam. Bocs, ha nem voltam elég egyértelmű :)
2014. febr. 12. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja,értem. Szerinted melyik legyen 1. helyen?

Amúgy mindkettő felsőoktatási szakképzés lenne,államin.

2014. febr. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!