Bécsi állatorvosi egyetem vélemények?
Az EU polgáraként bárhol jogosult vagy az oktatásra, persze ha a felvételin megfelelsz.
A megélhetés a nehéz kérdés, havi 1000 € körül már kapsz egy lukat, + a rezsi + még egyszer ennyi, ha enni is szoktál. Lehet gondolkozni a munkavállaláson, de akkor a tanulás nem fog menni.
Hali!
Hát igen mégcsak nem is a tandíj a gatyaszorító, hanem a megélhetés. Megjegyzem ha WG-t bérelsz és nem kell Hilton, akkor 150 ért is kapni csak akkor elkell viselni a(z) 3-5 főre eső egy-egy fürdőt, klotyit, konyhát.
itt a VetMedUni címe. www.vetmeduni.cu.at
Tényleg jó szűrő az oldaluk mert mire elolvasod is épp elég vagy ha jobban megy a német akkor csak átszaladni és kikeresni az adott szakirányt és így már valószínű nem kell többet olvasnod 4-5 oldalnál.
Én már jó ideje erre a Campusra készülök most vagyok 11.es. Amúgy marha jó a felvételijük vagyis inkább a rendszer miszerint osztályoznak.
Én ide járok, de nem állatorvos szakra. Szóval, az érettségid jegyei nem számítanak, az a lényeg, hogy meglegyen az érettségid (lehet akár csupa kettes is), és megfelelj a felvételi vizsgán. A jelentkezéshez önéletrajzot és motivációs levelet is kell írni. A felvételi után ha jól sikerült automatikusan felvesznek, ha nem annyira jó, de nem is olyan rossz, akkor behívnak interjúra és ha tetszel nekik felvesznek. A jelentkezés általában március elejéig tart, és online kell jelentkezni.
[link] Az állatovosi szak 12 félév, mint ahogy azt itt is írják. Ha minden igaz, 12 félév + 2 félév ingyenes, de ha annyi idő alatt nem tudod befejezni akkor már fizetned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!