Van itt valaki aki jelentkezett az UWC 2014-2016 ösztöndíjra?
Én is jelentkeztem, és be is kerültem a személyes elbeszélgetésre.
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy nem lehet rá készülni, de mégis kíváncsi vagyok, hogy milyen témák kerülhetnek szóba. Valamit tudtok erről?
Sziasztok, #4-es vagyok, nektek hogy sikerült a szóbeli?
Más volt, mint amire számítottam, de nagyon pozitív élmény, szorítok nektek holnapra! :))
Ti mielőtt bekerültetek a szóbelire , milyen anyagot adtatok le ? Mi volt benne ? Ezt úgy értem hogy mi az az ideál amit elfogadnak ?( esszé: terjedelem, versenyek, érdeklődés rólad ) a legérdekesebb embereket keresik akik nyitottak a változásokra , mennyire lehet annak lenni az első forduló alapján ?
Én a határidő előtt három nappal találtam rá a programra , ami érdekelté vált azonnal. Leadtam a határidő előtt az anyagom, de most úgy félek attól, hogy nem lesz elég, visszagondolva még tudtam volna hozzátenni ... Ezért is érdekel hogy kb mi az a pont ami elég volt a bekerülésetekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!