Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés
Külföldön szeretnék egyetemre járni, azokban az országokban gondolkozom, amelyekben ingyenes a felsőoktatás. Mivel elég jól beszélek angolul, ezért az egyik lehetőség Írország, mivel angol nyelvterület. A másik, hogy nem angol nyelvterületen végezném el az egyetemet, de angolul tanulnék, így "két legyet ütnék egy csapásra", hisz lehetőségem lenne megtanulni még egy nyelvet. Két helyre gondoltam, mivel valamilyen szinten beszélek franciául, ezért Franciaország kézenfekvő megoldásnak tűnik, a másik Ausztria, bár (még) nem beszélek németül. Mi a véleményetek?
2014. jan. 30. 22:23
 1/2 anonim válasza:
Nem egyszerű idegen nyelven tanulni egyetemi képzéseket. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy pofon egyszerű... menj Írországba, ha elég jól beszélsz angolul. Ott van még lehetőséged több nyelvet tanulni.
2014. jan. 31. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok az angol tudásomban, és tisztában vagyok vele, hogy nem fogok mindig mindent megérteni, de szerintem menni fog. 15 évesen csináltam meg a felsőfokút, azóta is fejlesztem a nyelvtudásomat.
2014. jan. 31. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!