Külföldi egyetemeken a korhatár limitálva van?
Figyelt kérdés
Esti gimnáziumban idén lesz meg az érettségim és szeretnék utána kimenni Angliába tovább tanulni. 2015 Szeptemberében tudnék kint kezdeni, sportoktató vagy sportpsichologus szakra szeretnék jelentkezni.(több egyetemet is kiszemeltem már) A gond csupán annyi, hogy addigra 30 éves leszek. Ettől függetlenül felvennének ha az eredményeim jók lesznek? IELTS vizsgát Októberban fogok csinálni, de nem lesz vele gond mert 2 évet éltem angol környezetben.
A korhatárról egyik egyetemnek sem találtam a honlapján.
2014. jan. 18. 02:00
2/4 anonim válasza:
Nemrég hallotam, hogy Angliában feljebb vitték ez a korhatárt. De nem tudom pontosan mennyire. Kb 65 év...
3/4 Dubi válasza:
Én St Andrewsba járok, a koleszban ahol tavaly laktam, IR BSC szakon tanult egy nő, aki a nagyanyám lehetett volna. Szóval a 30 éveddel semmi gondjuk sem lehet :) Plusz láttam már egy-két 50-60 körüli tanulót, de csak egyről tudom, hogy PhD-s, a többiről nincs infóm.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat, örülök, hogy nem én leszek a legvénebb :)
2014. jan. 19. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!