Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Erasmushoz milyen átlag kell kb?

Erasmushoz milyen átlag kell kb?

Figyelt kérdés
jelenleg az van, hogy 3 félév átlaga számít bele, nekem eddig úgyvan, hogy az első 4,00 , a második 4,28, de most csak kb 3,7-8 körül lesz, szerintetk ez így mennyire esélyes?
2014. jan. 12. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Attól függ hol. A BME Villanykaron mondjuk ezzel a top 10%ban vagy. Valami komédiás szakon viszont az alsó harmadban. Egyébként az ERASMUSba sok minden beleszámít még, önkéntes munkák, publikációk, kutatás, konferencia beszédek, stb.
2014. jan. 12. 20:21
 2/11 A kérdező kommentje:

Corvinusos vagyok, de ezekkel am kaptam ösztöndíjat, ami azt jelenti, hogy a felső 50%-ban vagyok az államisok között :D

am sztem rosszul tettem fel a kérdést, főképp azt szeretném tudni, hogy akik kijutottak, nekik milyen átlaguk volt.

2014. jan. 12. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Változó, hogy ki milyen átlaggal jut ki. Minden suliban van egy minimum átlag, amit el kell érni, és ha ez meg van, akkor úgy osztják el a helyeket, hogy azoknak van nagyobb esélyük kijutni, akik jobban teljesítettek. A többiek pedig legrosszabb esetben is várólistára kerülnek, de még úgy is ki lehet jutni, mert sokan visszamondják és akkor a megürült helyre előreveszik a jelentkezőket. De amúgy szerintem így egy kb 4-es átlaggal lenne esélyed kijutni, bár nem tudom, hogy nálatok, hogy hely van ERASMUSra egy félévben.
2014. jan. 13. 00:15
 4/11 Ági 22 válasza:
55%

A Corvinuson ezek mit jelentenek:

"am kaptam ösztöndíjat"

"am sztem rosszul tettem fel a kérdést"?

2014. jan. 13. 14:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Az utolsó válasz felettébb hasznos és releváns volt minden létező szempontból :D

AM!!!!!!! lepontoztalak :)

2014. jan. 14. 02:14
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
A kicsinyes bosszúállást ne felejtsd majd el megemlíteni a motivációs leveledben! ;)
2014. jan. 14. 02:29
 7/11 Ági 22 válasza:
27%
Úgy látszik sértésnek vetted te kis takony, holott csak értelmesen kellett volna feltenni a kérdéseidet. Sz@rházi!
2014. jan. 14. 07:17
 8/11 anonim ***** válasza:
18%

Hát, már amm...

Bocsi, de Áginak igaza van.

Corvinuson büfészakos vagy, vagy normális szakon tanulsz, amit használhatsz is majd?

Van olyan szak, ahol 3,5 felett már mehetsz, jelentkezhetsz jobban mondva, van ahol meg 4,5 felett.

Szóval kedves "Ammmm, kérdező". Előbb gondolkodj el.

Nőj fel, utána menj főiskolára, egyetemre, aztán kérdezz, de normálisan, és érthetően!

Amm...

2014. jan. 14. 20:06
 9/11 A kérdező kommentje:

ha egyszer nem találtam hasznosnak a választ :)

valaki minek válaszolgat így? :D ennyi felesleges időd van?

2014. jan. 14. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
4%

Mert kedves Ammm!

Így kérdezel. És mivel így kérdezel, gondolom ezt a szintet is érted meg.

Ammm, érdeklődj Erasmusnak utána a sulidban. Amm....

2014. jan. 15. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!