Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Melyek a leghíresebb egyetemek?

Melyek a leghíresebb egyetemek?

Figyelt kérdés

A Viálgon mely egyetemek a laghíresebbek? És ezek milyenek? Mint pl. Amerikában a Juilliard az művészeti

Csak kívácsiságból kérdezem, és köszi előre ha válaszoltok, vagy valami érdekeset írtok ezzel kapcsolatban!

16/l

2014. jan. 12. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Azok a leghíresebbek, amik mindenkinek eszébe jutnak ilyenkor: Yale, Harvard, MIT, Oxford :)

De ha konkrét rangsor érdekel, rengeteget találsz a neten :)

2014. jan. 12. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, annyira nem voltak olyan ragsorok, amiket kerestem. De köszi
2014. jan. 12. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
53%

Mi a kérdés? Melyik a legismertebb művészeti egyetem? Vagy melyik a legjobb jogi egyetem, hol a legesrősebb az orvosképzés, esetleg melyik a legdrágább a világon, netán hol a legnagyobb a túljelentkezés a népszerűség miatt vagy melyik diplomával a legegyszerűbb elhelyezkedni?

Te se tudod mit keresel, mert akkor megtaláltad volna.

Minden fent van a neten csak meg kell keresni.

Azok a híres egyetemek, amikről már az is hallott, aki azt se tudja mi az az egyetem, amiről mindenhol beszélnek (Harward, Yale, Columbia, Stanford, Cambridge, Oxford, és még sorolhatnánk)

Vannak világranglisták és országos listák is, csak keresni kéne. Pl. Wikipédián is simán lehet róluk olvasni melyik államban milyen az oktatás, azon az egyetemen mit lehet tanulni.

2014. jan. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!