Hogyan van a skót egyetemeknél a felvételi követelmény?
Figyelt kérdés
Abban kérném a segítséget, hogy mostanában nézegettem egyetemeket Skóciában. Nem most felvételizek, hanem az emeltszintű érettségi miatt érdekelne. A problénám az hogy nem igazán értem a követelményeket, hogy a GCSE-nek mi a magyar megfelelője? És hogy mi az az A level? Csatolok egy linket és abban kérném a segítséget, hogy leírnátok hogy oda mik a követelmények? [link] 2014. jan. 12. 11:30
1/1 Dubi válasza:
A legtöbb egyetem (Edinburgh, St Andrews, Glasgow) honlapján a magyar érettségikre vonatkozó követelméneket is leírják. Pl
Viszont ha megtalálod az infókat, ne elégedj meg velük, konkrétan kérdezz rá a kívánt egyetemeknél, mivel lenne jó esélyed bekerülni az adott szakra. A minimum feltételek teljesítése nem egyenlő a bekerüléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!