Mi kell ahhoz, hogy bekerüljek egy Egyesült Államokbeli egyetemre?
A sok pénz meg jó vizsgaeredmények nem jelentenek automatikus felvételt.
Másrészt szükség van a magyar hadseregtől szerzett papírokra mert bizonyítanod kell, hogy abban az országban ahol születtél a hadsereg tagja vagy és stb.
"Másrészt szükség van a magyar hadseregtől szerzett papírokra mert bizonyítanod kell, hogy abban az országban ahol születtél a hadsereg tagja vagy és stb."
- ez. Erről tudnál nekem küldeni valami hivatalos bevándorlásügyis oldalt? Erről ugyanis én még nem hallottam, és szerintem hatalmas abszurdum.
Thanks for the very nice email. Congratulations on your success in *****. Would love to recruit you ***, but you must have some government or military support to do so. If you are in the military and wish to be a pilot for your country in the future, we can most definitely work with you with respect to recruiting. We have programs for future pilots in other countries, but your military and your government must be behind this interest. We have also had Air Force *** in our ****, so our *** are some of the best in our Mountain West Conference and in the country, including eight NCAA Division I All-Americans and a USATF Jr Champion **** (she threw 12.68m in high school and 16.61m in college – in four years!!!).
Ezt akkor kaptam mikor érdeklődtem a COlorado Springsi Air Force Academy-ra sportösztöndíj ügyében.Ha ez sem elég átküldöm az e-mailt amit küldtek és akkor láthatod nem kamu emailről küldték és nem magamtól irtam.
Mert amúgy a bevándorlási hivatalnak sok köze van egy katonai egyetem felvételijáhez.(bocsánatkérést elfogadtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!