Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Amerikában szeretnék egy...

Amerikában szeretnék egy filmes/média főiskolán, vagy egyetemen tanulni, mik az alap elengedhetetlen követelmények ahhoz, hogy engem oda felvegyenek?

Figyelt kérdés
Minden, ami kell, pénz, zöldkártya ,érettségi mi kell oda pontosan?
2014. jan. 4. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az jó, hogy céltudatos vagy. Elolvastad a honlapon?

Amúgy én is gimnazista vagyok:)

2014. jan. 6. 15:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen olvasgattam még nem nagyon volt időm átnézni mindent de nagyjából tényleg azt kérik amit mondtál... Csak az ilyen tényleg menőbb egyetemeknél mennek bele a jegyeidbe méghozzá úgy hogy megnézek hogy te az osztályodban benne vagy-e a felső rétegben. Tehát az ilyen 4,3 átlagú tanulók között.. Kemény. De az ilyen külön filmes egyetemeknél amik nem egy nagyobb egyetem szakán érhetőek el ott visszafogottabbak a dolgok. A jogi és orvosi egyetemek a legdurvább követelményekkel rendelkezőek.. :)
2014. jan. 6. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!