Jó a cambridgei egyetem?
Nagyon szeretnék kimenni cambridge-be tanulni csak az a gong hogy nem tudok semmit erről a helyről. Szóval a következőek érdekelnének:- kaphatnak a magyarok is ösztöndíjat?
- milyen fokú nyelvtudás kell?
- collage-ot választhatok?
- ösztöndíjjal mennyi lenne az egyetem?
- először hotelba menjek majd felvételizni majd a collage-ba?
- hogyha fizika szakra jelentkezem akkor mehetek fizikusnak?
Ennyi jutott most eszembe. 13/f
Ha a "collage" szót komolyan gondoltad, akkor kerüld el nagyon-nagyon messze, mert minimum felsőfokú nyelvtudás nélkül esélyed nem lesz megérteni a dolgokat.
Ösztöndíjat nem tudom, lehet-e nyerni, de mivel több milliós tandíjról beszélünk(10000 font körül van), ezért kétlem, hogy mindet fedezné az esetleges ösztöndíj, és akkor a megélhetésről még nem is beszéltünk.
Az első válasszal ne törődj, én ezt még 11.-ben is elrontottam, mégis felvettek :P A tandíj 9000 font/év, ami nemcsak nagyon soknak tűnik, hanem az is, de emiatt most ne főjön a fejed- ráérsz bőven kifizetni az egyetem után, és azzal a diplomával nem lesznek fizetési gondjaid. Ha a Trinity College-be mész, nem kérnek papíros nyelvtudást, egyébként a magyar felsőfoknál valamivel magasabban van a léc.
Alapvetően a college-t te választod, de lehet, hogy átraknak másikba.
Nem tudom, milyen hotelről beszélsz, a college felvételiztet.
nincs fizika szak, csak Natural Sciences, ahol még 1-2 évig fogsz tanulni mindenfélét, utána lehetsz fizikus, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!