Milyen Angliában az iskola? 11/L
Figyelt kérdés
Nemsokára mennénk ki Angliába, valószinüleg Londonba. Olvastam, hogy van ez a high school ahová 11 éves kortól járnak és én pont 6-os vagyok (11 éves)és, hogy oda mennék e? Mert alapszinten tudok angolul, és szerintem elebszélgetnék. Meg ugy általában milyen a suli? Tapasztalat?2013. dec. 10. 14:14
1/2 anonim válasza:
Igen 11 éves kortól mész hs-be és azelőtt elementary school van. Én 14 éves vagyok és két éve kezdtem itt az iskolát akkor raktak 8.oszt ba te 11 évesen 7edikbe fogsz járni. Mondjuk én nem londonban lakom de ugyanaz ott is több mint valszeg.
2/2 anonim válasza:
Tanulhatsz majd mint a kisangyal :-) De ha nem utálod meg, akkor mehetsz Cambridge-re onnan meg Tiéd a világ. Bank és gyárigazgató lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!