Magyar mesterdiplomával PhD Harvardon?
Figyelt kérdés
Pénzügy MA-m van, Corvinusról, angol és francia megy felsősokon, viszont szeretnék PhD-t is, lehetőleg külföldön. Tudom hogy van lehetőség felvételizni amcsi egyetemekre meg minden, de van olyan itt akit fel is vettek valahova? Pénzem az viszont nincs rá.2013. nov. 24. 00:08
1/5 anonim válasza:
Hát én egyedül japánba találtam olyan ösztöndíjat amiből meg is lehet élni, de kell hozzá 1 év research studenteskedés
2/5 anonim válasza:
Nem fogsz ott ingyen tanulni, még ha fel is vesznek sem.
3/5 anonim válasza:
You claim to be proficient in English, perhaps you could inquire directly at Harvard admissions instead of inquiring here. At least look at their website.
I am sure that will not present as problem for you :)
Que pensez-vous mon ami?
4/5 anonim válasza:
"as problem" should read " a problem "
5/5 A kérdező kommentje:
I did so, but I was curious about personal experiences and opinions. :)
As I wrote:
"de van olyan itt akit fel is vettek valahova"
So, I was looking for someone who has applied to Harvad or another university in the United States, and has gained admisson.
Est-ce que tu peux m'aider? :P
2013. nov. 24. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!