Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön szeretnék majd...

Külföldön szeretnék majd állatorvosnak tanulni. Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
Melyik Európában a legelismertebb állatorvosi egyetem? Mert híres állatorvos szeretnék lenni, a pénz, távolság nem számít. Még csak kilencedikes vagyok. Kitűnő tanulmányi eredményem van, angolul és németül tanulok, angolból van egy középfokú nyelvvizsgám.
2009. nov. 18. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
a középfoku nyelvvizsga semmire sem elég egy egyetemen. ezért azt tanácsolom, hogy amelyik országba akarsz majd tovább tanulni, annak az országnak a nyelvét mondjuk felsöfokra tanuld meg. aztán pénz igen is számít, mert pl németországban egy ici pici albérlet is 300-400 € havonta plussz rezsi. aztán meg fizetni kell mindent az iskolához.
2009. nov. 18. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Lesz felsőfokú nyelvvizsgám, de még csak kilencedikes vagyok.
2009. nov. 18. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Allitolag a legjobb az Edinburgh...

Aztan meg Cambridge, Bristol, UCD, Giessen, Munchen, Zurich...

2009. nov. 18. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Látom vannak ambícióid :) Ez dicséretes!

Nos, én ismerek remek embereket, akik itthon végzeték el az egyetemet, és Németországban, Angliában praktizálnak. Nagyon jól keresnek, megbecsülik őket. Nem számít honnan jöttek, hol végetek.

Talán ez azt jelenti, hogy a Szent István Egyetem sem utolsó :) Annyira azért ne írd le, ha "csak" oda vennének fel, az sem a legrosszabb változat lenne. Külföld csak a nyelv miatt bizonyul számunkra többnek, itthon is választhatsz angol nyelvű képzést, és akkor fizethetsz is jó sokat, tehát minden leírásod érvényesül :D na jó, ez csak vicc volt. Szerintem azért a pénz igenis számítson. Itthon fizetősön 1 millió az állatorvosi félévenként, az idegennyelvű képzés még több. Ez az összeg az évek során emelkedik, tantárgyanként nő az ár.. 5 éven keresztül kell fizetni, legolcsóbban is 10 millió. Külföldön még több lehet.

Érdemes átgondolni. Bár mire te végzel, addigra már nem lesz államilag támogatott szak, minden fizetőssé válik :)

2009. dec. 1. 14:34
 5/5 anonim válasza:
Helló,kérdező!Hogy sikerült akkor végülis az iskola?
2023. okt. 19. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!