Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hiányszakma vagy továbbtanulás...

Hiányszakma vagy továbbtanulás Dániában logisztika szakon?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és előttem áll egy angol vizsga.Sajnos semmilyen értelmes, reál végzettséget nem szerezhetek mert antitalentum vagyok matekból.Már van egy hiányszakmám(egészségügyi technikus) de utálom.Tehát a kérdésem:Mi lenne az értelmesebb választás?Kitanulni egy hiányszakmát(villanyszerelő, hegesztő, bádogos, kőműves stb.) vagy belevágni és mindent elkövetni annak érdekében, hogy felvételt nyerjek Dániába a logisztika szakra?Igazából teljesen értelmetlennek tartom az egészet, egy újabb büfészaknak aminek elvégzése után továbbra is csak fizikai munkákat végezhetek.
2013. nov. 10. 10:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!