Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hány éves korig érdemes...

Hány éves korig érdemes kimenni külföldre tanulni?

Figyelt kérdés
Művészeti egyetemre szeretnék jelentkezni, de előtte itthon is elvégeznék egy alapszakot az egyik fősulin. Hány éves korig van értelme próbálkozni? Sajnos mire addig jutnék, hogy lenne elég pénzem, közelebb lennék a 30. hoz mint a 20. hoz... (most 22 vagyok)
2009. nov. 15. 13:08
 1/5 A kérdező kommentje:
nappalira mennék, mivel művészeti szakok csak nappalin indulnak.
2009. nov. 15. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kor kérdése.. Vannak továbbképzések is, OKJ szerű képzések, kiegészítő tanfolyamok.. Szóval szerintem bármikor alkalmas az idő, ha van rá lehetőséged és pénzed, menj. Ha elintézed, hogy kint munkanélküli legyél, vannak országok, ahol nem is kell fizetni a tanfolyamot. persze ez nem egyetem, hanem mondom csak ilyen OKJ szerű valami, de itthon sokat érhet .) nézz körbe különböző egyetemek-főiskolák honlapján, esetleg munkaügyi központoknál, hogy van-e ilyen.
2009. nov. 17. 17:04
 3/5 anonim válasza:
72.
2009. nov. 17. 20:50
 4/5 anonim válasza:
Utcsó,menj a...-ba!!!!!
2010. febr. 11. 19:55
 5/5 anonim válasza:
Bocsy de ez durva,ne írj ha nem tudsz normál választ aadni jó!!!!:)Még egyszer bccsyxD
2010. febr. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!