Bratilla kérdése:
A dublini egyetemre mik a felvételi követelmények? Ti mit tudtok az ír egyetemekről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a dublini egyetem milyen tanulmányi átlagot, és hány emelt szintű érettségit követel meg? És úgy általában mit érdemes tudni a továbbtanulásról Írországban?
Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít! :)
2013. okt. 29. 22:12
1/3 anonim válasza:
Ott mit sem ér a magyar érettségi, nem az alapján vesznek fel, hogy hány emelt szintűt teszel.
Angolul mennyire tudsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Még nincs nyelvvisgám, gimnáziumba járok csak. Tavasszal szeretnék egy középszintű nyelvvizsgát, 12.-ben meg egy felsőfokút. De ahhoz még nagyon rá kell gyúrnom.
Akkor milyen érettségik kellenek? Hallottam, hogy vannak nemzetközi érettségik, de azok miben különböznek, és hogy lehet elintézni, hogy én olyanból vizsgázzak?
2013. okt. 30. 13:30
3/3 Vörösnefelejcs válasza:
Ha egyetemen akarsz továbbtanulni, akkor kell egy érettségi és kész. Nme nézik az átlagodat. Viszont szerepelni kell benne, hogy angolból érettségiztél, vagy hozzá kell tenni egy nyelvvizsgát igazoló papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!