Mennyire hasznos a diákcsere program? Megéri?
Sziasztok! Valakinek volt már tapasztalata diákcsere programban ? Ha igen, hova ment? Milyen volt? Mennyire érte meg?
Előre is köszönöm a válaszokat! 16/L
Szia!
Nekem német az első idegennyelvem, háromszor is voltam csereprogramon a gimi alatt, egyiket sem bántam meg! Egyszer Kölnben voltam, és kétszer egy bajor kisvárosban. A cserediákok családja mindig nagyon kedves volt, nagyon vendégszeretőek voltak, mind a három helyre a mai napig bármikor visszamehetnék, nagyon szívesen látnak, pedig csak egy-egy hetet töltöttem el náluk. Nálunk iskolai szervezésűek voltak ezek, szóval nagyon sok érdekes kulturális programban is részt vettünk. Az elején nehéz volt "szót érteni egymással", de könnyedén megszoktuk. Nálunk nincs túl sok hely, szóval egy szobában aludtunk a cserediákokkal, de semelyiket sem zavarta. Jó kapcsolatot alakítottam ki velük, és természetesen rengeteget fejlődött a nyelvtudásom a csereprogramok által! Én csak ajánlani tudom :) Ha még lenne kérdésed, írj privátban nyugodtan.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!