Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Tanulás Dániában? Önkéntes...

Tanulás Dániában? Önkéntes Afrikában?

Figyelt kérdés

[link]

Ez mennyire nem átverés? Csak úgy kimegyek és tanulok? Nem kell hozzá valamilyen végzettség vagy pont?

2013. okt. 10. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Afrikába önkéntesnek? Soha nem mennék oda, még ha fizetnek, akkor sem.
2013. okt. 11. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Osztom az első véleményét.Dániába azért megnézném milyen.
2013. okt. 11. 00:36
 3/10 anonim válasza:
Ez nem átverés.. Afrikába kimehetsz segíteni, de nagyon nagy szorgalom kell hozzá.
2013. okt. 11. 00:51
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Ez a hirdetés túl szép hogy igaz legyen. Nem kell médiumnak lennem ahhoz, hogy megmondjam, előbb fizetnek kell egy valag pénzt, hogy valamit mondjanak. Majd jön a meglepi, mégsem olyan könnyű kijutni, vagy még nagyobb meglepi. A pénzed elveszett, átvágtak..
2013. okt. 11. 00:59
 5/10 szántóvető ***** válasza:
61%
elvégzel valamilyen gyorstalpalót aztán visznek afrikába ahol dolgozhatsz ingyen,ha erre vágysz akkor vágj bele bátran.
2013. okt. 11. 01:28
 6/10 anonim válasza:
51%
Hagyd a fenébe. Meg önkénteskedés? Nálam már itt elbukott. Dolgozzon a fa szom ingyen. Nem elég ami itt ebben a mocskos magyarországon van? H alig él meg az ember a fizetéséből? Még ingyen is dolgozzon? Azért ez durva. ki nem szarja le h átverés e vagy sem, aki olyan hülye h ilyet akar csinálni az meg is érdemli h átba sszák és rámenjen mindene
2013. okt. 11. 01:29
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Afrikába??

Hmm..

Hogy kimenj megfelelő közelharci és fegyveres kiképzés ajánlott. És ott vannak azok a vonzó feketék. Minden második Aids-es. Ha nem akkor válogathatsz ahepa a malária és különböző féreg betegségekből. És még dolgozhatsz is.

Tudod ki...

2013. okt. 11. 02:04
 8/10 A kérdező kommentje:
jó de...én azt nem mondtam,hogy mennék afrikába,engem ez a dániás dolog érdekelne..
2013. okt. 11. 06:33
 9/10 anonim ***** válasza:

De ha nem akarsz Afrikába menni, akkor minek mennél Dániába ezzel a szervezettel?

Szerintem én ismerem őket. Humanának hívják a szervezetet. Szerintem már az is gáz, hogy nem írják le ezt a hirdetésben.

Ha ők azok, akkor a dániai léted arról fog szólni, hogy élsz egy zárt közegben, ahol a legfontosabb feladatod a pénz keresése, amit használt ruhák gyűjtésével csinálnak. tehát a napod arról szól, hogy szórólapokat dobálsz a kertvárosi házak postaládáiba, hogy ha van felesleges ruhájuk, akkor adják azt a szervezetnek. A te hatékonyságodat azon mérik, hogy hány ruhacsomagot tesznek ki a te területeden. Ami azért is mókás, mert nem sokat tudsz tenni azért, hogy több legyen.

Arra ne nagyon számíts, hogy majd nézelődsz, meg turistáskodsz, mert arra nem lesz időd.

Én Angliában voltam velük egy rövid ideig, de elég hamar meguntam az állandó terrort, amiben tartottak bennünket.

Írhatsz privit, ha érdekel valami. Szívesen válaszolok.

2013. okt. 11. 10:21
 10/10 anonim ***** válasza:
En most vagyok a baratomnal Daniaba, mar masodszor. Hamarosan itt szeretnek en is dolgozni, mert tetszik az itteni szokas, az emberek viselkedese, egyszoval minden. Azt ajanlom gyere Daniaba, csodalatos, gyonyoru hely.
2013. okt. 30. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!