Tanulás Dániában? Önkéntes Afrikában?
Ez mennyire nem átverés? Csak úgy kimegyek és tanulok? Nem kell hozzá valamilyen végzettség vagy pont?
Afrikába??
Hmm..
Hogy kimenj megfelelő közelharci és fegyveres kiképzés ajánlott. És ott vannak azok a vonzó feketék. Minden második Aids-es. Ha nem akkor válogathatsz ahepa a malária és különböző féreg betegségekből. És még dolgozhatsz is.
Tudod ki...
De ha nem akarsz Afrikába menni, akkor minek mennél Dániába ezzel a szervezettel?
Szerintem én ismerem őket. Humanának hívják a szervezetet. Szerintem már az is gáz, hogy nem írják le ezt a hirdetésben.
Ha ők azok, akkor a dániai léted arról fog szólni, hogy élsz egy zárt közegben, ahol a legfontosabb feladatod a pénz keresése, amit használt ruhák gyűjtésével csinálnak. tehát a napod arról szól, hogy szórólapokat dobálsz a kertvárosi házak postaládáiba, hogy ha van felesleges ruhájuk, akkor adják azt a szervezetnek. A te hatékonyságodat azon mérik, hogy hány ruhacsomagot tesznek ki a te területeden. Ami azért is mókás, mert nem sokat tudsz tenni azért, hogy több legyen.
Arra ne nagyon számíts, hogy majd nézelődsz, meg turistáskodsz, mert arra nem lesz időd.
Én Angliában voltam velük egy rövid ideig, de elég hamar meguntam az állandó terrort, amiben tartottak bennünket.
Írhatsz privit, ha érdekel valami. Szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!