Mit csinál egy Restaurantfachmann?
1. vagyok (kben fizikus, nem nagyon ertek a temahoz, csak szeretek etterembe jarni:)
Asszem az a valasz h nem 'kell' 3 év, de jobb helyeken dolgozhat utana az ember. Ugye van a szakmunkas meg a betanitott munkás. A tanulás jó befektetés !!
Mondjuk amennyire atfutottam, a wikipédiát a megfelelö 3 éves képzésröl, nem csak a klasszikus pincérségre készit föl, hanem a köré csoportosulo feladatokra is. Még arra emlekszem, h az egészséges étkezésröl is tanítanak valamennyit. Van egy "restaurantangestellte" képzés ami csak ket éves, persze egyszerübb bejutni, alacsonyabb poziciot kinal.
Azert inkabb a megfelelö iskolák honlapjan érdemes a reszleteket megnezni, a wikipedia lehet, h csak altalanossagokat ir.
(Gondolom tudsz németül?)
Igen-igen...Bocsánat, rosszul fogalmaztam.
Az érdekelne, hogy ténylegesen mit csinál egy Restaurantfachmann. Tehát ugyanazt, mint egy Kellner, vagy van más kötelező dolga is? Illetve az előrelépési lehetőségeiről nem találtam semmit. Ugyanúgy van, mint a Kellnernél?
Igen tudok németül, de az csak a harmadik nyelvem egyenlőre. Igyekszem gyakorolni. :)
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!