Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Olyan van, hogy egy amerikai...

Olyan van, hogy egy amerikai egyetemre kimegyek ösztöndíjjal nem egy, hanem több évre? (Esetleg le is diplomázom ott)?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Van, de szigorúan az álmaidban.
2013. szept. 24. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ösztöndíjjal max 2 félévet tudsz kint tölteni. utánna maradhatsz kint, de akkor már mint külföldi diák, fizeted magadnak a tandíjat (kb 28-33 ezer dollár/ év), fizeted a szállást, közlekedést valamint a kajázásodat. mikor hazaakarsz jönni, hetekkel előtte foglalsz magadnak repjegyet és olyan 250-650 ezer forintért hazahoznak. Ha a szülők tudják fizetni, vágj bele, én is megtettem, kimentem, kint végeztem, jó buli volt, világot láttam de az amerikai diploma semmivel nem ért többet mintha itthol végeztem volna el az egyetemet. rengeteg macera volt lehonosítatni itthon, elfogadtatni stb.
2013. szept. 25. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:

inkabb menj Angliaba.

sokkal olcsobb, es humanusabb a diakhitel visszafizetes

onnan 6000-20000 ftbol 2 ora alatt itthon vagy haztol hazig nekem ca. 6,5 ora

csoro szulok gyereke is ki tud menni ergo elerheto

es az oktatas szinvonala nemzetkozi...

a tandij maximalva van jelenleg 9000 font per ev...

az azert megsem 50.000 dollar...

nah meg olcson es gyorsan haza tudsz jonni barmi baj legyen

Es EU!!!

2013. okt. 7. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
2ik vagyok, tanulj itthon és majd aztán menj ha menni akarsz. jobban jársz vele, nem angol anyanyelvűként rengeteg problémád lesz, az hogy beszélsz valamelyest angolul, az oda nem elég.
2013. okt. 7. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:
15 vagyok, régóta van középfokú nyelvvizsgam
2013. okt. 8. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!