Mit kínál a CEAS?

Figyelt kérdés
A CEAS egy angol főiskola de Magyarországon oktatnak. Én idén érettségizem és most találtam rá erre a főiskolára. Tényleg olyan jó mint írják? Van valakinek tapasztalata ezzel az intézménnyel kapcsolatba?

2013. szept. 7. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ismerem, de erdekes. Szamomra nem vilagos, hogy ez magyar v brit ceg.

Azert a honlapjuk lehetne jobb, asszem, mégis inkább magyar.

"Furthermore we have 8 part-time lecturer."

hoppá, milyen nyelben nem kell többesszám a 8 után?

[link]

De ettöl még gondolom igaz, hogy elfogadják a diplomat GB-ben, legfeljebb nem olyan magas a persztízse(elég kis intezmeny).

Ami nem tetszik, hogy

"The benefit of our study structure is that it lays emphasis on learning at home, which is enhanced by personal consultation and regular daytime classes, which can even be attended online, in order to maximize chances of successful exam results."

Ez ugy ertsem, hogy pl.nincs könyvtár és igazából közösségi élet sem, mert mindenki otthon tanul?

A föskolai évek sztem nagyonis a közösségröl szoljanak, legalabbis idealis esetben. Rengeteget szamit, ha okos, motivált emberekkel vagy körülvéve pár evig.

Ami itt még fontos, hogy angol anyanyelvi diákok és tanárok vannak-e.

persze ezek csak az én szempontjaim...

2013. szept. 12. 04:06
 2/4 anonim válasza:
Én már hallottam róluk. A honlapjukon is szerepel, hogy "a mindenkori brit követelményrendszernek megfelelő angol főiskolai diplomához segíti hozzá hallgatóit" és "A megszerzett képesítést az Európai Unió Bologna Bizottsága elismeri, így a tagországok területén, Brit fennhatóságú területeken, továbbá az Egyesült Államokban is érvényes". Érdemes rákeresni szerintem: www.ceasinst.co.uk
2013. nov. 28. 15:27
 3/4 anonim válasza:
Ennél nagyobb kamu mint ez az "iskola" nem létezik! Kérdem én mennyire komoly iskola az, ahol a dolgózóknak gmailes email címe van, ahova emaileket irsz és nem válaszolnak, a hires cecos partnerintézményük szintúgy viselkedik, többszöri emailes megkeresésre sem válaszolnak. Arról ne mis beszélve, hogy ebben a bohóc képzőben félévente le kell adni egy házi dolgozatot, és ennyi a képzés az "iskolában". Azt javaslom, ha nem akarja valaki kinevettetni magát akkor szóba sem áll ezzel a Ceas nevű bohózattal. Vérlázító, hogy egyáltalán ilyen cég engedélyt kaphat oktatásra. Ráadásul a beiratkozáskor elkérnek 7500 ft-ot :))))) Nevetséges
2014. márc. 14. 21:48
 4/4 anonim válasza:

Én 2 éve járok ebbe a Főiskolába és nagyon tetszik..haladok a diploma megszerzése felé és minden segítséget megkapok, hogy jövőre BSC végzettségem legyen...

Nem értem a rossz indulatú megjegyzéseket, a tandíj teljesen elfogadható, máshol hasonló képzés a többszöröse és végre nem a magyar rendszerbe kell éveket lehúzni a semmiért. Jártam 3 évet az egyik "neves" intézménybe és még egy cetlit se kaptam a befejezett tárgyakról, az a nevetséges. Itt legalább nem kell félévente 8-10 tárgyból vizsgázni, csak év végén és egyáltalán nem igaz, hogy egy beadandóval teljesítve van az éved...Nagyon sok munka a diploma megszerzése, de külföldön könnyebben el fogok helyezkedni,mert ebben az országban lehetetlen bármit is csinálni. A szakmai gyakorlatomat is külföldön végeztem az előző szemeszterben és már ott is elég jó fizetést kaptam.

Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom a képzést és az iskolát.

Az igaz, hogy nincs olyan diákélet,mint máshol, de a csoportok jók :D

2014. ápr. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!