Hogy zajlik egy Londoni egyetemre való jelentkezés?
Nagyon nem elég oda a középfok... a jelentkezéshez gondolom igen, de ahhoz, hogy bennmaradj, és el is végezd a sulit, ahhoz édes kevés.
Én is külföldre szeretnék menni, csak német nyelvterületre, nekem folyamatosan hangoztatják, hogy el ne merjek indulni egy sima középfokkal, mert elvérzek. Hallottam már olyan is, akiknek megvolt a felsőfokúja, és kissé küszködött a tananyaggal, meg a vizsgákon.
Nagyon biztos nyelvtudással érdemes csak kimenni.
Valaszd ki a szakot es az egyetemet ahova szeretnel menni. Nezd meg a entry requirements-t donts el hogy megfelelsz-e a kovetelmenyeknek. Ha ezt nem tudod eldonteni, irj nekik egy e-mail, hogy segitsenek ebben. Erdeklodj, hogy milyen nyelvizsgat kernek. Add be a jelentkezesedet a UCAS oldalan.
Vard az offer levelet. kb ennyi. esetleg interju is lehet, de nincs minden szakon.
Erdemes elmenni a nyiltnapokra ha megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!