Mikor és hogy lehet a dániai egyetemről a grazi egyetemre átjelentkezni?
Segitene, ha szakot is írnál. Grazban a KF Uni mellett egy TU is van.
Nem hiszem hogy az "át" iratkozas itt értelmes koncepció.
Beiratkozni kell, esetleg kicsit necces a dolog mert mar szeptember van,igaz csak Oktoberben kezdödik az év - nezd meg a hataridöket. Esetleg a következö felevre (marcius).
=> honlap najo, raszantam 1 percet itt van:
Ha meg nem vegzett el semmit amit el akar ismertetni, a kérdes valószinüleg trivialis, ausztriaban eleg könnyü bekerülni - a legtöbb szakra. A szállás etc. okozhat inkabb problemat.
Mindenképpen Gráz kell? olyan kisváros híre van két rossz közül én inkább Bécset választanám, nagyváros és az egyetem legalabb ismert, de leginkább Berlint:)
En elsö blikkre nem találtam ilyet, de nem olvastam el mindegyiket:
a TUn is nézegethetsz (néhány TU nem csak müszaki):
itt van par szo a külföldi diákokról:
végül is, ha amugy sem vézett el még semmit, akkor még akármire mehet...
Ezek szerint vagy 2 napotok van? Javaslok egy gyors telefont/emailt... (nem tudom mennyire lehet utána)
General admission period:
2 July 2012 - 5 September 2012
...és még az jutott eszembe, hogy miután az Általad emlitett kevésbé 'akadémiai', inkább gyakorlati szakirány, esetleg egy Fachhochschule jobban megfelel. Az FH német nyelvterületen vszlag pontosan megfelel a MO-i Föiskola koncepciónak.
Nem tudom, mennyire ingyenes v tandijas ez a rendszer ausztriában. (a szemeszterenkénti pár szász eur-nyi regisztrációs dij még az ingyenes kategória:)
Grázban 5perc alatt két nagyobb FH-t találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!