Hogyan folytathatnám a tanulmányaimat Finnországban 16 évesen?
Figyelt kérdés
Jelenleg ott vagyok egy hónapos cserediákprogramon és vissza szeretnék jönni itt tanulni és élni.Hol van lehetősègem tanulni?2013. aug. 29. 17:15
1/6 anonim válasza:
A tippem az, hogy ez középiskolában.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt en is gondoltam :) Arra vagyok kivancsi hol van lehetosegem nemzetkozi iskolaban tanulni, es itt befejezni a kozepiskolat, esetleg anelkul hogy cserediak lennek, de vagy hogy cserediakkent eves programon hogyan lehet ezt a legolcsobban megoldani?
2013. aug. 30. 08:08
3/6 anonim válasza:
Kb. sok esélyed nincs csak cserediák program keretében. Ha szüleiddel kiköltözöl, akkor járhatsz kint gimnáziumba, vannak angol nyelvű osztályok, vagy bekerülsz egy finn előkészítő csoportba, ahol mindneki külföldi. Ott egy év alatt megtanulsz olyan szinten, hogy finnek között tanulj. Az érettségin nem kell majd finn irodalomból érettségizni, csak finn második nyelvként tantárgyból.
Egyedül ez nem fog menni, mert kell személyi szám a beiratkozáshoz ha húzamosabb ideig szeretnél itt tanulni gimnáziumban.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, megprobalok akkor valamilyen csereprogrammal visszajutni. :)
2013. aug. 30. 23:37
5/6 anonim válasza:
Vagy érettségizz le itthon és jelentkezz finn egyetemekre! Biztos jó lehet kint:)
6/6 A kérdező kommentje:
Ez mennyibe kerülhet? Hol van rá lehetőség és milyen szakkal jarnek a legjobban?
2013. szept. 4. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!