Érdemes jogot tanulni UK-ban - lesz munkám?
Figyelt kérdés
UK, jog, tanulás2013. aug. 25. 21:25
1/24 anonim 

válasza:

miért ne lenne munkád vele? Nem minden ország olyan mint itthon
2/24 anonim 

válasza:

Előtte azért nézz utána mennyibe kerül (az angol felsőoktatás egész Európában az egyik legdrágább ha nem a legdrágább)
3/24 anonim 

válasza:

Érdemes, de ne gyere vele haza, max. nemzetközi ügyvédi irodába, vagy ha nagyon verzátus vagy, összehasonlító jogásznak.
4/24 anonim 

válasza:

Ha Angliában tanulsz jogot, akkor az angolszász jogrendszert tanulod majd, nem?
Ez esetben munkád gondolom tuti lesz, viszont itthon nem nagyon tudsz majd mit kezdeni vele. Vagyis akkor jó, ha ki akarsz települni. (feltéve ha nem valahogy mégis európai jogot tanulsz)
Egyébként tanultam Londonban, nekem nem jött be. Képtelen voltam megszokni az időjárást és a környezetet.
6/24 A kérdező kommentje:
Szia,
2014. máj. 28. 18:40
7/24 anonim 

válasza:

Én jelentkeztem angliaba idén ajánlatot mar kaptam minden egyetemtől azt meglátjuk majd mi lesz a végén kicsit felek mert azt irtam be h két emeltet csinálok es végülis csak egyet de nem írták bele h kell de azert felek mert ezért szerintem elutasithatnak. Nekem van egy ismerősöm aki kint tanul jogot.Ha elvégzed rendesen valami kicsit jobb helyen lesz vele munkád tuti. Es jobb hely alatt nem az oxfordot értem nyilván csak mondjuk a listákon előrébb van kicsit..de mondjuk ez sem biztos h akkor nagyobb az esély
8/24 anonim 

válasza:

Utolsó: ha az offerbe nem írták bele, hogy kell nekik a két emelt, akkor nem hiszem hogy elutasítanának. De ha nem vagy biztos benne, hogy mit kérnek, akkor írj az egyetemeknek emailt :) Sok sikert!
9/24 anonim 

válasza:

Niki találkozzunk 5-kor a szökőkútnál
10/24 anonim 

válasza:

Munkád lesz. A fizetésedet az határozza majd meg, hogy Oxbridge, LSE vagy egyéb. Feltételezve, hogy Anglia és Wales a cél. "UK jog" ugyanis nincs. Van angol és walesi, skót és észak-ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!