Szerintetek van ilyen?
A németországi meg angol-skót egyetemekröl már sok kérdés volt, kéretik keresni/googlizni.
Arról hogy a finn, de pláne a skót diploma ne érne sokat... WTF? elnézést, de ezt most honnan veszed??
A Univ. Edinbourgh asszem UK 5. helyen szokott lenni,vagyis európai vezetö, de van még néhány jó egyetem arra (Prince William and Harry is Skóciában jártak, nem?). A Helsinki-i nagy egyetemek sem rosszak ám, mondjuk MO-rol nezve. Finnország is egy nagyon gazdag, rohadtul versenyképes társadalom (google) - de én nem mennék oda, pl. a finn rohadt nehéz, és nem jol használható nyelv.
Egy keleteurópai Elténél, BME-nél sajnos a legtöbb nagy nyugati intézménynek jobb az elismertsége, bar nem minden szakon, és nem mindig jogosan. Legalábbis én NOban így érzem. Az egyetem nem csak szakmai életböl áll, aki kicsit kimozdult már otthonról, más ember...
Az biztos, hogy szakirányonként érdemes nézni, csekkold le, hogy az általad preferált szakirány mennyire szamit jonak az adott egyetemen. De ha pl. Edinbourghba fölveszek és az anyagiakat is el tudjátok intézni, sztem csak örülhetsz:)
Persze vannak mindenhol nagyon erös irányok, zseniális emberek, MO-n a diszkrét matek, kombinatorika nagyon erös, elméleti fizika sem rossz, szoval ha ebben utazol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!