Szerintetek van ilyen?

Figyelt kérdés
Nincs sok pénze a családomnak és nekem se. Viszont jó lenne kimenni külföldre tanulni.Az átlagom olyan közepes de angolból jó vagyok. Szerintetek van esély rá , hogy valahol külföldön tanuljak tovább?

2013. aug. 15. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Van.Dániába könnyű bekerülni közepes átlaggal is,az egyetem ingyenes és munkát is segítenek neked találni az egyetem mellett.Ez a diploma versenyképes lesz és más országban is könnyen találhatsz vele állást.:)Angliát nem ajánlom mert drága,az ilyen skót meg finn diploma nem ér sokat. [link] ezt olvasd el,kitartás és hajrá:)
2013. aug. 15. 13:13
 2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom németországban is ingyenesek az egyetemek
2013. aug. 19. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A németországi meg angol-skót egyetemekröl már sok kérdés volt, kéretik keresni/googlizni.

Arról hogy a finn, de pláne a skót diploma ne érne sokat... WTF? elnézést, de ezt most honnan veszed??

[link]

A Univ. Edinbourgh asszem UK 5. helyen szokott lenni,vagyis európai vezetö, de van még néhány jó egyetem arra (Prince William and Harry is Skóciában jártak, nem?). A Helsinki-i nagy egyetemek sem rosszak ám, mondjuk MO-rol nezve. Finnország is egy nagyon gazdag, rohadtul versenyképes társadalom (google) - de én nem mennék oda, pl. a finn rohadt nehéz, és nem jol használható nyelv.

Egy keleteurópai Elténél, BME-nél sajnos a legtöbb nagy nyugati intézménynek jobb az elismertsége, bar nem minden szakon, és nem mindig jogosan. Legalábbis én NOban így érzem. Az egyetem nem csak szakmai életböl áll, aki kicsit kimozdult már otthonról, más ember...

Az biztos, hogy szakirányonként érdemes nézni, csekkold le, hogy az általad preferált szakirány mennyire szamit jonak az adott egyetemen. De ha pl. Edinbourghba fölveszek és az anyagiakat is el tudjátok intézni, sztem csak örülhetsz:)

Persze vannak mindenhol nagyon erös irányok, zseniális emberek, MO-n a diszkrét matek, kombinatorika nagyon erös, elméleti fizika sem rossz, szoval ha ebben utazol...

2013. aug. 25. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!