Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Kanadában milyen a középiskola?

Kanadában milyen a középiskola?

Figyelt kérdés

Utána néztem,megvan a legtöbb dolog,de ilyen apróságokat nem találtam meg:

-Reggel hánykor kezdődik?

-Jár iskolabusz a suli környékén,mint általánosban?

-Délután kb. hány órakor ér véget?

-Kell-e annyit görcsölni(úgy értem,hogy van-e olyan stresszes a sulis élet,mint itthon egy olyan gyereknek,aki tényleg mindig tanul minden jelentősre)?

Ha valaki tudja ezeket,vagy akár más infót,köszönöm a válaszát!

2013. aug. 6. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én kint fogok tanulni a következő évtől,úgy tudom mindenhol 9-kor kezdenek ,(de persze lehet kivétel),a város kerületekre van osztva ,és mindegyiknek van 1 központi sulija,ahova van busz járat. Az órák úgy néznek ki,hogy 2X 120 perc közte egy nagyobb szünet és utána vége a napnak..Kredit rendszer van mindenhol azt tanulsz amit akarsz,és a jó hír hogy nincs felelés meg külön érettségi ,csak teszteket iratnak,nem nehéz ha jól tudsz angolul :) Ha van valami kérdésed írj privátba
2013. aug. 8. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!