Hogyan lehet kijutni Phenjanba a Kim Ir Szen Egyetemre tanulni?
Szerintem sehogy. Gondolom csak érdeklődés szintjén kérdezed, mert nem hiszem, hogy bárki is szeretne Észak-Koreába tanulni.
Amiért szerintem szinte lehetetlen kijutni:
1. Kétlem, hogy van angol nyelvű képzés. Persze előfordulhat, hogy beszélsz koreaiul, de azért ritka, hogy Magyarországon nem koreai származású olyan jól beszélje a nyelvet, hogy egyetemet is eltudna végezni. Ha koreai származású vagy akkor 100, hogy nem akarsz visszamenni.
2. Infót nem lehet szerezni én úgy tudom nincsenek internetes oldalak. Minden infót próbálnak titokban tartani, így nem olyan egyszerű, mint pl. Amerika ahol fogod és minden infót megtalálsz az egyetemről, képzésről jelentkezésről az interneten.
Esetleg tehetsz egy kísérletet, írj a nagykövetségnek (gyanítom, hogy Magyarországon nincs, de keresd meg a kormany.hu (régi külügyminisztérium oldalán) hová tartozik Magyarország, írj nekik egy levelet és kérdezz rá a dolgokra.) Biztos vagyok benne, hogy nyugatról nem vesznek fel diákot, ha mégis akkor szerintem az egy one-way trip Észak-Koreába, biztos, hogy ha ott végzel utána nem engednek ki az országból. Ezt gondolom ismered de ha nem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!