Xma kérdése:

Nyelviskola külföldön?

Figyelt kérdés
Szeretnek kint tanulni franciaul. Itt Magyarorszagon is sok olyan iskola van amelyik ilyennel foglalkozik de nagyon draganak talalom. Ha én magam inteznem biztos olcsobb lenne. Ha valaki csinált mar ilyet az kerem irja meg hogyan csinalta? link,iskolak,kapcsolat,szallas stb.

2013. jún. 13. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Franciaországban még nem voltam, de Angliában jártam nyelviskolába. Nem linkelem be hisz úgyse angolt akarsz tanulni.

Szállással könnyű dolgom volt, mert a családom fele kint él, így ez nem volt kérdés, de sokan azt csinálják, hogy egy családhoz mennek lakni, akiknek dolgoznak az ellátásért cserébe.

Amúgy a külföldi nyelviskolák sosem olcsók, sőt...

2013. jún. 13. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen en is ugy gondolom , hogy a kapcsolat a legjobb sporolasi lehetöseg. Nekem sajnos nincsenek rokonaim Franciao. -ban . Van kb 500 ezer kezdö tökem. ugy gondoltam kimegyek meg pluszba dolgozni is. Csak addig ki kene huznom valahogy meg suliba is szeretnek jarni.
2013. jún. 14. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mennyi időre gondoltál kimenni?
2013. jún. 14. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
fel evet biztos kint szeretnek tanulni, de tovabb is maradnek csak a pénztálcám szabna hatart.
2013. jún. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!