Milyen szakmat tanuljak?
Figyelt kérdés
Mely szakmakkal tudnek elhelyezkedni itt Angliaban amire van is kereslet es nokent en is el tudnam vegezni? Gondolkodtam a vizvezetekszereloin de az valahogy nem az igazi szamomra. Ha titkarnoi szakmat letennem itt kint, mennyire lenne nehez elhelyezkedni vele? Koszi minden valaszolonak elore :)2013. máj. 26. 00:55
1/5 vizililiom válasza:
Szia! Az egészségügyi területen vannak helyek. Angliában úgy tudom 2 éves diplomakurzus hogy áplónő legyél, de ugyanigy 2 éves kurzus a fodrász, cukrász és szakács szakmák kitanulása is amik szintúgy "skill shortage"-ok.
2/5 vizililiom válasza:
A titkárnői képzettséggel is biztos jól jársz mert a legtöbb cég alkalmaz titkárnőket. Minél magasabb szinten tudd az angolt és általában minél több nyelv tudása minél több lehetőséget nyit meg számodra.
3/5 A kérdező kommentje:
Sokan mondtak nekem is az apolonot, de rosszul vagyok a vertol, igy ez a lehetoseg kiesik. Angolul jol tudok, illetve beszelek kicsit nemetul is ( nem olyan szinten mint angolul, de megertem ha valamit mondanak es magamat is meg tudom ertetni). Koszonom a valaszodat!
2013. jún. 1. 12:58
4/5 anonim válasza:
Esetleg masszőr?Persze gyógymasszőr ,kórházban ,szállodában bárhol ellehet vele helyezkedni,Azért írta gyógymasszőr sé nem simát ,habár különbség nincs köztük csak a nevük ,mert gyógymasszőrként egészségügyi végzetséget kapsz és azzal eltudsz helye az egészségügyben,ilyen dolgozokra meg mindig szükség van
5/5 A kérdező kommentje:
Erre meg nem is gondoltam :) Koszonom! :)
2013. jún. 3. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!