Bécsi egyetemen vannak ilyen szakok?
Figyelt kérdés
Gyógypedagógia, Sporttudomány, Táplálkozástudomány
És ha vannak, vagy ehhez hasonlók, tudnál róla több infót mondani? Minden érdekel még az is, hogy hogy hívták a tanárt :D Nem, leginkább az érdekel, hogy érdemes-e oda menni és elkezdeni, vagy úgyis kihullok a Steop-on, és el se kezdjem?
#egyetem #továbbtanulás #német #tudomány #érettségi #sport #Bécs #gyógypedagógia #nyelvtudás #Bécsi Egyetem
2013. máj. 6. 17:23
1/2 anonim válasza:
Nem értem, miért akarsz oda menni tanulni, ha még ezt sem tudod a googlin kikeresni magadnak?
2/2 anonim válasza:
Igen, vannak az általad említett szakok! DE most már nem csak STEOP vizsga van, hanem előtte egy felvételi is.
Pl. a táplálkozástudomány felvételi követelménye:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!