Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan tudnék jelentkezni...

Hogyan tudnék jelentkezni sportösztöndíjra hogy külföldre kijussak?

Figyelt kérdés
Kosárlabdázok és leginkább Amerikába szeretnék kijutni ösztöndíj segítségével de nem tudom hogy hogyan kellene jelentkezni?

2013. febr. 16. 22:13
 1/3 Dubi ***** válasza:
59%
Amennyire tudom, ahhoz kb az ország legjobb ifi kosarasának kéne lenned. Bocsi :/
2013. febr. 16. 22:15
 2/3 csirkenyaku válasza:
Amennyiben szeretnél sportösztöndíjjal kijutni az USA-ba akkor már nagyon korán el kell kezdeni a jelentkezést. Középiskola 1.2. de legkésőbb 3 osztályos korodban! Kosárlabdában az ösztöndíjakat nagyon nehéz megszerezni de ki tudod egészíteni tanulmányi és úgynevezett neeed-based ösztöndíjjal. Ismerek egy szervezetet, szolgáltatást az EasyGo to USA melyet a www.easygotousa.org címen találsz meg. Ők szerintem tudnak segíteni további tájékoztatásban.
2013. febr. 24. 10:42
 3/3 Sziloka válasza:

a linkek ahol több infóhoz tudsz jutni:

[link]

[link]

Sportösztöndíjjal az USA-ba segítenek

2013. febr. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!