Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha egyetemet végzek külföldön...

Ha egyetemet végzek külföldön dolgozhatok ott?

Figyelt kérdés
ha felvesznek egy amerikai egyetemre diák vízummal, elvégzem, és találok munkát maradhatok ott munkáltatói vízummal, igényelhetek állampolgárságot, vagy haza kell jönnöm?
2013. febr. 8. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Önmagában véve nem. A legjobb lehetőséged az, ha egyetem közben melót találsz, akkor, ha a munkáltatód elégedett egyetem után kérhetsz munkavállalói vízumot.
2013. febr. 8. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen egyetemre/szakra mész, de amerikai állampolgárságot csak úgy nem vágják hozzád. 5 évig kint kell élni (zöldkártyával), ennek felét ténylegesen kint kell töltened, fel kell adnod a magyar állampolgárságot stb stb
2013. febr. 8. 23:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Amúgy Orvosira szeretnék menni És Kettős állampolgárságra nincs lehetőségem?

2013. febr. 9. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!