Létezik olyan kezdő angol tanfolyam ahol kivisznek külföldre szállást állják és max 14nap?
vagy mondanátok weboldalakat
esetleg saját tapasztalatokat
A sima nyelvtanfolyamért is kell fizetni, miből gondolod, hogy lenne ilyen, hogy ingyé utaztatnak téged?:D
Meg hát 14 nap alatt nem sok minden ragad rád.
bocs félreírtam
természetesen pénzért gondoltam
úgy értettem hogy biztosítanak szállást
Én voltam ilyen tanfolyamon 17 évesen, nekem sokat segített. Egy angol családnál voltam elszállásolva, kaptam kaját, napközben meg nyelviskola.
A gimin keresztül mentem ki, én voltam egyedül magyar, a többiek szintén 15-18 évesek, németek, japánok, olaszok, spanyolok...
Ez akkor jó, ha már beszélsz angolul, megértessz mindent (filmet, könyvet stb. angolul képes vagy elsőre megérteni és élvezni) de a kiejtésed pocsék.
Csak úgy van értelme ha te vagy az egyetlen magyar, és rá vagy kényszerítve, hogy angolul kommunikálj.
Felnőttként ennek tényleg sok értelme nincs, mert ha kimész 2 hétre egyedül nyaralni, kb ugyanezt éred el. Nekem is azért volt jobb így, mert 17 évesen azért sok lett volna egy idegen városban feltalálni magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!