Középiskola Angliában?
Figyelt kérdés
Igazából már régóta vonzott egész Anglia, és bár még sosem jártam ott, úgy érzem, oda kell mennem. Apukámnak lehetősége nyílt Angliában dolgozni, és egyből lecsaptam a témára. 14 éves vagyok, és lány.. Milyen lehetőségeim lennének Angliában? Azt tudom, hogy ott a középiskola 7.-től kezdődik, én pedig 8.-os vagyok jelenleg, és most megyek tovább, de többet nem igen. Utána jártam pár dolognak, de szerintetek megérné? Gyorsabban, könnyebben megtanulnám kint a nyelvet, és mellette tanulhatnék egy szakmát és azt mondják Angliában jó kezdeni. Nem érdekel az időjárás, imádom az esős napokat, főleg, hogy napallergiás vagyok, és nem érdekel semmi negatívum. Na jó, igen érdekelne. De leginkább a továbbtanulásról kéne sok válasz. Köszönöm előre minden egyes válaszolónak!2013. jan. 15. 19:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!