Most kellett volna Magyarországra beiratkoznom középsuli elsősnek, vagy kikell járnom az itteni kilenc éves alapsulit? HELP
szóval azvan,h.Szlovákián élek,és itt az alapiskola kilencedikig van.Középsuliba pedig kimegyek tanulni Magyarországra. Ott viszont ugye a kilencedik évfolyam már középsuli.Tehát ha kijárom az itteni kilenc éves alapsulit,amiből még van egy év [ a kilencedik ] ,azután én újra kilencedikes leszek,viszont már középsuli elsős. Lehetséges,h. most kellett volna átiratkoznom Magyarországra,vagy nekem kikell járnom az itteni kilenc éves alapsulit,mivel itt kezdtem el suliba járni? nem tudom :S szerintem nem megoldható,h. abbahagyom az alapiskolát a nyolcadik év végéig,mert énis Szlovákiára járok még,tehát az itteni szabályok vonatkoznak rám.Így a kilencedik kijárása után mehetek csak át.Vagy rosszul tudom?:S
help.köszönöm :S
már átgondoltam,és rájöttem,h. az azt jelentené,h. nem jártam ki az alapot,tehát ki kell járni
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!