The School of the Art institute of Chicago. Van esély bejutni oda? Mennyire drága hely?
Köszi ezt a hangnemet, én nem voltam Veled bunkó.
Amúgy az USA-ban ilyen körüli pénzt kell kifizetni az egyetemekért, átlagban. Van ennél kicsivel olcsóbb és drágább is, de még így is évi többmillió forint. És ez még bőven nem elég, komoly felvételi teszteken kell megfelelni, arról nem is beszélve, hogy igencsak külföldinek számítasz nekik.
De nem is tudom miért válaszolok ezután a bunkózás után. Kell annyira ismerned már az angol nyelvet, hogy az egyetem honlapján eligazodj, mert szimpla felsőfokú nyelvvizsga bár jó alap, de még nem feltétlen elég a sulihoz.
Köszi mégegyszer..
Ha angol nyelvterületen szeretnél továbbtanulni, akkor kell a TOEFL vizsa (kb. anyanyelvi szintű angol nyelvvizsga, a SAT vizsga vagy az ACT. És kell valamit felmutatnod, amitől te több vagy, mint a többi jelentkező, tehát azon kívül, hogy ezeket a teszteket isssszonyatosan jóra megírod, kimagaslóan jónak kell lenned abban, amit tanulni fogsz.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!