Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » EGYETEM? Tanítói szakot...

EGYETEM? Tanítói szakot keresek angolul.

Figyelt kérdés
általános iskolásokat szeretnék tanítani és angol nyelvű egyetemi oktatás kéne, tudtok ajánlani valamilyen egyetemet külföldön?bármilyen országra nyitott vagyok, ahol ingyenes az oktatás...
2012. dec. 20. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha általános iskolásokat akarsz tanítani, miért akarsz egyetemet végezni? Oda megfelel a főiskolai tanító képzés. Azért külföldre menni fölösleges. DE-en szuper képzés van, ha ragaszkodsz z egyetemhez. Egyébként úgy tudom Ausztriában ingyenes a felsőoktatás.
2012. dec. 22. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Amennyiben alsós tanító akarsz lenni és angol nyelvvel is szeretnél foglalkozni ajánlanám, hogy az angol műveltségterületet vedd fel. A műveltségterület egyébként is kötelező és 1-6 osztályban taníthatod az angol nyelvet.

Viszont egy picit bizonytalan vagyok. Külföldön szeretnél alsós tanítóként dolgozni és ezért szeretnél angolul tanulni?

2012. dec. 23. 14:52
 3/7 A kérdező kommentje:
mindenképpen külföldön szeretnék dolgozni, és a tanítói munka tetszik a legjobban, de elsősorben a külföld a lényeg:)köszi a válaszokat, de magyar egyetem nem nagyon érdekel.
2012. dec. 27. 23:57
 4/7 A kérdező kommentje:
ausztriát már néztem, de ott németül megy az oktatás, és az angol jobban megy, ezért keresek angol nyelvű szakot
2012. dec. 27. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor irány Anglia ! Más angol nyelvű ország USA KANADA nem jöhet szóba, mert az egyetem befejezése után nem maradhatsz az országban és el kell ismertetned Angliában - mivel ez jöhet csak számodra szóba, ugyanis nincsenek korlátozások a munka tekintetében.
2013. jan. 1. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
anglia nem jöhet szóba, mert nagyon drágák az egyetemek, és nem angol nyelvű országot keresek, hanem angol nyelvű egyetemi képzést...azóta találtam egyet dániában, de szívesen várom még az ötleteket:)
2013. jan. 2. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
A szomszédos Ausztria anglisztika alapszak szak. Nem kell érte fizetni.
2013. jan. 3. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!