Gyógyszerészeti öt év + mesteri? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Tehát 5 év az egyetem, azután majd doktori cím nem jár?
A mogye-n pl. láttam ilyen alpontokat, hogy licensz, mesteri és doktori. Ez a gyógyszerészeti esetében hogy van? Én idáig úgy tudtam, hogy ha az 5 évet elvégzem akkor megkapom a DR. címet is.
2012. dec. 13. 21:01
1/2 anonim válasza:
a gyógyszerészeti osztatlan 5 év jár a Dr vele.. de ha kutatsz tovább akkor leszel 2-3 év alatt PHD
2/2 anonim válasza:
Azer 2 ev alatt nehezen, minimum 3 ev Mo-on a kepzes :D
Par evvel ezelotti valtoztatasok ertelmeben a gyogyszereszek is megkapjak a foglalkozastudomanyi doktorit, ami a diplomajuk resze, mint az orvosoknal vagy jogaszoknal. Cim, nem fokozat. A PhD az teljesen mas, tudomanyos fokozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!